Personlivspolitik

Generalt

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.

Dine personlige oplysninger

De personoplysninger, du afgiver i forbindelse med booking af behandlinger, bliver behandlet i overensstemmelse med den gældende lovgivning om behandling af personoplysninger. Den information du sender til os, bruges kun til det anførte formål, og bliver ikke delt med eller videresendt til andre virksomheder.

Ved tilmelding til Vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

De oplysninger, vi har registreret begrænser sig til dit navn, e-mail, telefon-nummer, adresse, fødselsdag, besøgshistorik samt informationer om din hud. Oplysningerne vi samler, hjælper til at give dig den bedste og mest professionelle behandling når du besøger vores klinik.

Vi benytter ikke disse oplysninger til direkte markedsføring, før du har givet os udtrykkeligt samtykke.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Dine personoplysninger registreres hos . Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevare, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde.

Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde hos Klinik Revita har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til den dataansvarlige.

Cookie betingelser

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, eksempelvis på et websted, ved næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, eksempelvis brugernavn til login på et website. En cookie er således en tekst fil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste, disse cookies bruges til, er at genkende din computer.

Velkommen hos Klinik Revita