Nu kan du købe følgende produkter online

Sådan fungere det:

1: Vælg dit / dine produkter
2: Send os enten SMS på 4390 2029 eller E-mail KlinikRevita@gmail.com med de valgte produkter.
3: Oplysninger vedrørende betaling vil blive sendt retur.
4: Bestillinger foretaget inden kl. 13.00, sendes samme dag.

Cleansing Balm

Den perfekte rensning til hver dag: Vores eksklusive Cleansing Balm giver dybderens til normal og fedtet hud, der har tendens til at blive uren. Den hudklarende balsam masseres blidt ind i huden med cirkulære bevægelser. Udvalgte ingredienser, såsom højeffektivt algeekstrakt, sørger for, at huden fugtes godt for at opnå et afbalanceret beskyttende syrelag og for at sikre, at huden føles vidunderlig smidig selv under rensning. Forresten: Cleansing Balm er perfekt til at fjerne selv genstridig øjenmake-up uden at efterlade rester!
( 200 ml. )

Kr. 240,00

Soft peeling

For skånsomt, men også grundigt at fjerne overfladisk hård hud fra huden, anbefales regelmæssig brug af en ansigtspeeling. Blød peeling indeholder de fineste, naturlige bambusslibemidler, der er særligt skånsomme og alligevel dybt effektive til at fjerne overfladisk hård hud fra huden uden at efterlade rester. Takket være de proteiner, den indeholder, genoprettes hudens eget beskyttende lag. Fin allantoin og skånsom sojaolie sørger desuden for, at huden bliver fugtet og optimalt tilført beroligende fugt. For en mærkbart ren og klar teint, uden nogen ubehagelige følelser af spænding. ( 100 ml. )

Kr. 306,00

Tone up

For at rense ansigtshuden optimalt og forberede den til følgende aktive ingredienser, er brugen af ​​en klargørende tonic efter det hudtypespecifikke renseprodukt essentielt! Tone Up er en forfriskende og rensende ansigtstonic, der virker opkvikkende og som også siges at stabilisere hudens syrekappe. Den beroligende tonic fjerner klor- og kalkrester fra postevandet og beskytter huden mod udtørring. Glæd dig til mærkbart ren og behageligt forfrisket hud. ( 200 ml. )


Kr. 220,00

Pure eye care

Det sarte område omkring øjnene har brug for din særlige opmærksomhed og målrettede pleje. Takket være dens ultralette tekstur absorberes Pure Eye Care hurtigt og opnår dermed en maksimal absorptionshastighed af de aktive ingredienser. Den effektive fugtgivende formulering er baseret på et udvalgt plantekompleks, der skal synligt lysne, opstramme og få den følsomme hud omkring øjnene til at fremstå betydeligt glattere.
( 15 ml. )


Kr. 436,00

balance

Fedtfattig og følsom hud har brug for en særlig plejeløsning! Vores oliebaserede dagpleje Balance er specielt skræddersyet til behovene hos sensitiv hud og plejer selv meget stresset og irriteret hud, og efterlader den smidig, blød og ensartet smuk. Takket være ingredienser af høj kvalitet fungerer Balance som hudens eget beskyttende skjold. Det radikale rensende vitamin E giver tynd hud især ekstra beskyttelse mod for tidlig aldring af huden, og thymusekstrakt hjælper cellerne med at vedligeholde sig selv.
( 50 ml )


Kr. 477,00

c7 plus

C7 Plus er en ultralet 24-timers creme med indkapslet C-vitamin af høj kvalitet. Den særlige egenskab: Den eksklusive, højeffektive aktive ingrediens frigives først, når den sarte tekstur masseres blidt ind og er beregnet til at hjælpe med at opbygge din bindevæv. Fugtgivende ingredienser som aloe vera og jojobaolie holder også huden blød og smidig. ( 50 ml )Kr. 400,00

viva

Særligt tørre, krævende hudforhold kræver maksimal fugt og nærende pleje. Den rige, men ikke-fedtede tekstur dækker huden som en blød kokon og kan bruges som dag- eller natpleje. Viva er specielt udviklet til tør, moden huds behov. Beroligende fugt og en nærende plejeformel lavet af panthenol og bivoks af høj kvalitet forkæler din hud uden at efterlade en skinnende hinde. Ubehagelige følelser af spænding dæmpes, og huden føles fløjlsblød og smidig. ( 50 ml )

Kr. 400,00

uV + care sPF 50

Den vidunderligt duftende creme er særligt velegnet til solfølsom hud. Den indeholdte SPF 50 kompenserer for strukturelle skader på huden og forebygger specifikt for tidlig ældning af huden. Beriget med værdifuld mandelolie og højeffektiv E-vitamin, UV+ Care SPF 50 er meget mere end bare perfekt UV-beskyttelse, den forkæler også din hud med nærende ingredienser. Den unikke lette tekstur er nem at påføre, absorberer hurtigt og efterlader ikke en ubehagelig hinde på huden - perfekt til daglig UV-beskyttelse af din hud. ( 30 ml. )

Kr. 455,00

Fandt du ikke dit personlige produkt her, er du velkommen til at kontakt os på tlf. 4390 2029

KLINIK REVITA - Greve Centeret 14F - 2670 Greve - 
Tlf: 4390 2029